Grav accident in Bucuresti: Un microbuz s-a rasturnat in Dambovita. Trei persoane, intre care si un copil, au murit

Luni, 14 August 2017, ora 07:22
918 citiri
Grav accident in Bucuresti: Un microbuz s-a rasturnat in Dambovita. Trei persoane, intre care si un copil, au murit

Trei persoane au murit si sase au fost ranite intr-un grav accident care s-a produs in Bucuresti, luni dimineata.

Potrivit ISU, in jurul orei 04:00, un microbuz a cazut in raul Dambovita, la intersectia Splaiul Dudescu cu Soseaua de Centura.

Potrivit News.ro, primele informatii arata ca soferul microbuzului ar fi pierdut controlul volanului cand a vrut sa vireze la stanga dinspre splaiul Dambovitei catre autostrada A2.

In autoturism se aflau 9 persoane. 6 dintre au reusit sa iasa singure pana la sosirea pompierilor, iar alte 3 au fost extrase de scafandri ISU BIF. Doua au fost gasite incarcerate in microbuz, iar o alta persoana a fost gasita la aproximativ 50 m de microbuz.

Din nefericire, in ciuda eforturilor depuse de pompieri si medici, toate cele 3 persoane gasite in apa si in microbuz au fost declarate decedate, dintre care si o fetita in varsta de 8 ani.

Au fost transportate la spitale, de ambulantele SMURD, 5 victime: 3 la Bagdasar Arseni, una la Sf. Pantelimon si una la Sf. Ioan. Trei dintre raniti sunt in stare grava.

Sase ambulante SMURD si Detasamentul Special de Salvatori au actionat la locul accidentului. Traficul a fost intrerupt pentru circa doua ore. ...citeste mai departe despre "Grav accident in Bucuresti: Un microbuz s-a rasturnat in Dambovita. Trei persoane, intre care si un copil, au murit" pe Ziare.com

#accident microbuz rasturnat Dambovita , #Stiri Administratie