Godina isi lanseaza o carte noua: Ii invata pe copii despre politisti si regulile de circulatie

Vineri, 20 Mai 2016, ora 14:10
3505 citiri
Godina isi lanseaza o carte noua: Ii invata pe copii despre politisti si regulile de circulatie
Foto: cuerteaveche.ro

Politistul brasovean Marian Godina pregateste o noua carte, "In misiune cu Marian", in care le va explica celor mici ce presupune meseria sa si care sunt regulile de circulatie.

Dupa "Flash-uri din sens opus", politistul brasovean pregateste un volum, care cuprinde o serie de povestiri pentru copii, ilustrate cu imagini sugestive si atractive, informeaza Curtea Veche Publishing, intr-un comunicat de presa.

"'In misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!' ii va ajuta pe micuti sa isi contureze o perceptie corecta despre meseria de politist rutier, prezentandu-l pe acesta drept prietenul tuturor, cu precadere al copiilor. Personajele principale ale cartii sunt agentul de circulatie Marian, dar si Luca, un baietel de sase ani pasionat de meseria de politist.

Cei doi se imprietenesc, iar Luca afla de la Marian ce responsabilitati are un politist de circulatie, ce este masina de politie, de ce trebuie sa purtam centura de siguranta, ce inseamna 112 si multe alte ...citeste mai departe despre "Godina isi lanseaza o carte noua: Ii invata pe copii despre politisti si regulile de circulatie" pe Ziare.com

#Marian Godina carte copii, #carti politist Marian Godina , #Stiri Administratie