Ghita paraste DNA la Parlament ca i-a interzis sa-si exercite functia de deputat: Sa intervina CCR

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 16:55
890 citiri
Ghita paraste DNA la Parlament ca i-a interzis sa-si exercite functia de deputat: Sa intervina CCR
Foto: Facebook/Sebastian Ghita

Deputatul Sebastian Ghita a transmis o scrisoare conducerii Camerei Deputatilor, in care isi informeaza colegii cu privire la abuzul DNA de a-i interzice sa isi mai exercite functia de parlamentar.

In acest sens, Ghita solicita Camerei Deputatilor "declararea unui conflict intre puterile Statului, care sa fie solutionat de catre Curtea Constitutionala".

Lui Ghita i s-a interzis sa-si exercite functia de deputat: Multumesc ca nu am fost omorat sau impuscat! (Video)

"Doresc sa va aduc la cunostinta o situatie deosebit de grava aparuta astazi in raporturile mele, Sebastian Aurelian Ghita, deputat in Parlamentul Romaniei si Directia Nationala Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti.

In urma extinderii cercetarilor intreprinse intr-un dosar penal, procurorul de caz a dispus printre alte masuri de modificare a controlului judiciar si masura urmatoare: 'sa nu desfasoare activitate in calitate de deputat in Parlamentul Romaniei, in exercitarea careia a savarsit fapta'", se ...citeste mai departe despre "Ghita paraste DNA la Parlament ca i-a interzis sa-si exercite functia de deputat: Sa intervina CCR" pe Ziare.com

#Sebastian Ghita scrisoare Zgonea, #Sebastian Ghita Camera Deputatilor scrisoare, #Sebastian Ghita CCR , #Stiri Administratie