Ghita, implicat in contractul pentru Internet in scoli? Cine a castigat licitatia

Luni, 23 Februarie 2015, ora 18:14
1457 citiri
Ghita, implicat in contractul pentru Internet in scoli? Cine a castigat licitatia
Foto: Arhiva / brasov.net

Contractul pentru "Internet in scoala ta" a fost castigat la finele lunii noiembrie 2013 de un consortiu format din Omnilogic, Avitech Co. si Romtelecom pentru suma de 148,6 milioane de lei (TVA inclusa), a declarat directorul general al Omnilogic, Gabriel Marin.

"Contractul a fost castigat de Omnilogic la finele lunii noiembrie 2013, in consortiu cu Avitech Co. si Romtelecom. Avitech Co. a furnizat o serie de produse IT, iar Romtelecom a conectat scolile la Internet. In acest contract, Omnilogic nu a avut nicio relatie comerciala cu 2K Telecom, nu a fost subcontractorul nostru. Nu stiu daca Avitech sau Romtelecom (in prezent Telekom Romania Communications - n.red.) au avut relatii contractuale cu 2K Telecom", a afirmat Marin.

Programul "Internet in scoala ta. Conectarea la Internet broadband a unitatilor scolare din zona rurala si mic urbana" a fost semnat in data de 2 decembrie 2013, la Ministerul Educatiei.

Contractul are o valoare de 119.840.458 de lei, fara TVA, o ...citeste mai departe despre "Ghita, implicat in contractul pentru Internet in scoli? Cine a castigat licitatia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#contract Internet Scoala Ghita, #firma frate Ghita DNA contract , #Stiri Administratie