Ghita confirma ca el e omul de afaceri din noul dosar al lui Ponta: Ideea ca Tony Blair participa la spalare de bani, halucinanta

Marti, 06 Septembrie 2016, ora 15:23
3138 citiri

Sebastian Ghita a comentat, marti dupa-amiaza, noul dosar al lui Victor Ponta, in care fostul premier este acuzat, printre altele, si de complicitate la spalare de bani.

Ghita a confirmat ca el este omul de afaceri despre care DNA spune ca i-ar fi oferit lui Ponta 220.000 de euro pentru a organiza o vizita in Romania a unei "personalitati politice straine", despre care deputatul spune ca era Tony Blair.

"Am citit comunicatul DNA acum si, asa cum ma asteptam, acuzatiile vizeaza o vizita a fostului prim-ministru al Marii Britanii in Romania, acum 5 ani.

Practic, acuzatia este e ca i-am dat mita lui Ponta, sa-l aduca pe fostul prim-ministru Tony Blair, pentru ca mai tarziu sa fiu 'confirmat' pe liste. Ideea ca fostul prim-ministru Tony Blair participa la operatiuni de spalare de bani este iar una halucinanta", a declarat Sebastian Ghita, pentru Stiri pe surse.

Deputatul, inscris recent in Partidul Romania Unita, sustine ca noul dosar al fostului presedinte al PSD este o ...citeste mai departe despre "Ghita confirma ca el e omul de afaceri din noul dosar al lui Ponta: Ideea ca Tony Blair participa la spalare de bani, halucinanta" pe Ziare.com

#Ghita bani Ponta Blair, #Ponta control judiciar Blair, #Ponta vizita Blair DNA , #Stiri Administratie