Ghita, audiat in dosarul Black Cube: DIICOT verifica daca au spart adresa de mail "cucuveaua mov" a lui Kovesi

Luni, 10 Octombrie 2016, ora 17:58
1007 citiri
Ghita, audiat in dosarul Black Cube: DIICOT verifica daca au spart adresa de mail "cucuveaua mov" a lui Kovesi
Foto: captura video Digi24

Sebastian Ghita a venit luni seara la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul Black Cube. Ghita a sustinut ca are calitatea de martor.

"Nu am multe detalii si nu pot oferi multe detalii acum, inainte sa vorbesc cu procurorii. Sunt convins ca acea operatiune, acea operatiune a unor agentii de spionaj straine, 'Black Cube', este in atentia procurorilor DIICOT si pentru ca principala tinta a statului roman a fost Laura Codruta Kovesi. Probabil DIICOT verifica daca acea adresa speciala ascunsa, cucuveauamov@gmail.com, este una dintre adresele pe care cei de la 'Black Cube' le-au spart, le-au stiut si le-au obtinut, si din care au putut afla informatii secrete ale statului roman, ale DNA si ale doamnei Kovesi", a declarat parlamentarul la intrarea in sediul DIICOT.

El a mai spus ca luni a aflat ca sefa DNA ar mai fi trimis si alte mailuri de pe acea adresa.

Duminica seara, Sebastian Ghita a sustinut ca Laura Codruta Kovesi ar fi corespondat cu el in trecut folosind adresa ...citeste mai departe despre "Ghita, audiat in dosarul Black Cube: DIICOT verifica daca au spart adresa de mail "cucuveaua mov" a lui Kovesi" pe Ziare.com

#Ghita audiat DIICOT Kovesi cucuveaua, #Sebastian Ghita Kovesi cucuveaua mov , #Stiri Administratie