Georgica Cornu, regele asfaltului din Banat, a fost retinut

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 21:55
1148 citiri
Georgica Cornu, regele asfaltului din Banat, a fost retinut
Foto: Facebook/Georgica Cornu

Omul de afaceri Georgica Cornu, audiat miercuri la sediul DIICOT Mehedinti, acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, delapidare si spalare de bani, intr-un nou dosar cu un prejudiciu de aproape 12 milioane de lei, in care sunt vizate alte doua persoane, a fost retinut, miercuri dupa-amiaza, pentru 24 de ore.

Georgica Cornu si un sofer al grupului de firme Confort au fost retinuti, miercuri dupa-amiaza, pentru 24 de ore, dupa ce au fost ridicati in urma perchezitiilor desfasurate in cursul diminetii in Timisoara, fostul asociat al lui Cornu, Lucian Caraiman, fiind inca la audieri.

Cei trei au fost ridicati, miercuri dimineata, in urma perchezitiilor desfasurate la domiciile lor intr-un dosar in care sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat, spalare de bani si delapidare, cu un prejudiciu de aproape trei milioane de euro.

Georgica Cornu si soferul grupului de firme Confort vor fi prezentati, joi, Tribunalului Mehedinti cu propunere de ...citeste mai departe despre "Georgica Cornu, regele asfaltului din Banat, a fost retinut" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Georgica Cornu retinut, #Georgica Cornu evaziune fiscala, #Georgica Cornu spalare bani , #Stiri Administratie