George Scutaru si Dan Motreanu, trimisi in judecata pentru spalare de bani

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 16:01
1061 citiri
George Scutaru si Dan Motreanu, trimisi in judecata pentru spalare de bani
Foto: Ziare.com

DNA i-a trimis in judecata pe fostul consilier prezidential George Scutaru (sub control judiciar) si pe deputatul PNL Dan Motreanu (in stare de libertate) pentru spalare de bani.

Alaturi de cei doi a mai fost trimisa in judecata, in stare de libertate si Ana Maria Schaer, administrator al unei societati comerciale, cu privire la savarsirea infractiunii de spalare a banilor, anunta DNA intr-un comunicat de presa.

Procurorii DNA amintesc ca "in cursul anului 2008, o persoana cu functie de conducere in administratia locala - denuntator in prezenta cauza - a pretins si primit de la o alta persoana suma de aproximativ 1 milion euro, cu titlu de mita, in schimbul sprijinirii acestuia din urma in demersurile de punere in posesie cu suprafete de teren aflate pe raza municipiului Buzau.

Din suma de 700.000 euro, bani primiti efectiv de persoana denuntatoare, aceasta le-a remis inculpatilor ...citeste mai departe despre "George Scutaru si Dan Motreanu, trimisi in judecata pentru spalare de bani" pe Ziare.com

#George Scutaru trimis judecata, #Dan Motreanu trimis Judecata, #George Scutaru DNA , #Stiri Administratie