Gata cu tezele copy-paste! Sistem antiplagiat de 12,5 milioane de lei, la Ministerul Educatiei

Sambata, 04 Ianuarie 2014, ora 15:34
1755 citiri
Gata cu tezele copy-paste! Sistem antiplagiat de 12,5 milioane de lei, la Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei va avea un sistem informatic antiplagiat in valoare de peste 12 milioane de lei, cu ajutorul caruia vor putea fi depistate lucrarile de doctorat plagiate.

Pe 31 decembrie, au fost desemnate firmele care vor realiza proiectul, incheindu-se procedura de atribuire a contractului, iar valoarea contractului este de aproape 12,5 milioane de lei, fara TVA, banii provenind din fonduri europene, informeaza Digi 24.

Plagiatori, aveti o problema. Mare de tot! - Interviu

Sistemul va permite astfel verificarea tezelor de doctorat, comparandu-le cu lucrarile de specialitate din domeniul respectiv.

Guvernul Ponta s-a saturat de plagiat si investeste in evaluarea tezelor de doctorat

Ministerul Educatiei vrea sa cumpere un sistem antiplagiat pentru tezele de doctorat

In luna noiembrie 2013, Ministerul Educatiei a transmis ca pune la bataie aproape 200.000 de euro doar pentru consultanta in realizarea unor softuri de evaluare, insa o companie s-a angajat la o suma ...citeste mai departe despre "Gata cu tezele copy-paste! Sistem antiplagiat de 12,5 milioane de lei, la Ministerul Educatiei" pe Ziare.com

#sistem antiplagiat Ministerul Educatiei, #Victor Ponta plagiat, #sistem informatic antiplagiat Romania , #Stiri Administratie