Firea aloca fonduri pentru a semaforiza doar 38 de interesectii, din cele 101 avizate

Duminica, 10 Decembrie 2017, ora 10:35
985 citiri
Firea aloca fonduri pentru a semaforiza doar 38 de interesectii, din cele 101 avizate
Foto: Unsplash/Tim Gouw

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a aprobat semaforizarea a 38 de interesectii dintr-un total de 101, cate erau avizate. Ce a facut cu restul banilor? Ei bine, sumele ramase au fost redirectionate catre "alte investitii".

Nicusor Dan, deputat USR, a semnalat situatia intr-o postare pe Facebook.

"Dintr-un buget de 1 miliard de euro, Gabriela Firea nu reuseste sa semaforizeze 100 de intersectii intr-un an, dar organizeaza zeci de targuri si de concerte", spune acesta.

El a redat si raspunsul Administratiei Strazilor legat de semaforizarea intersectiilor: "Din cele 101 intersectii avizate pentru semaforizare in 2017, s-a aprobat buget numai pentru 38 de intersectii."

In document se mai precizeaza ca banii au fost alocati initial pentru toate cele 101 intersectii, dar la rectificarea bugetara, au fost retrasi si "redirectionati catre alte investitii".

Reamintim ca luminitile si decoratiunile de Paste au costat in jur de 175.000 de euro.

Doamna Firea, Bucurestiul e plin de oua colorate, dar mai dam mult in gropi? (Galerie foto) Targul de Craciun din Piata Victoriei nu doar ca incurca traficul, dar si costa aproape un milion de leiFirea a dat 700.000 de euro din banii bucurestenilor ca sa trimita studentii gratuit la mareRectificarea bugetara marca Firea: Inca un milion de euro pentru Catedrala Neamului. Unde mai merg banii Capitalei

C.P.... citeste mai departe despre "Bine ca are bani de targuri si concerte! Firea aloca fonduri pentru a semaforiza doar 38 de interesectii, din cele 101 avizate" pe Ziare.com

#firea intersectii semaforizate , #Stiri Administratie