Gabriela Firea a fost tradata de iarna. Zapada i-a spulberat mandria

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 19:11
1033 citiri
Gabriela Firea a fost tradata de iarna. Zapada i-a spulberat mandria

A inceput vijelios cu o parada a masinilor de deszapezit stranse gramada in Piata Victoriei. Doamna primar Firea era atat de sigura ca va face fata, ca iarna si vremea rea ii va creste cota de popularitate, incat a transformat amenintarea omatului intr-o sarbatoare personala. Si chiar a facut fata la prima ninsoare, dar, din pacate, au venit a doua si a treia. Orasul s-a blocat.

S-a crezut stapana pe situatie si l-a demis pe directorul RATB ca nu a curatat statiile, desi acestea sunt arondate primariilor de sector - nu ca ar fi bine, dar asta e situatia.

L-a demis pe directorul spitalului Colentina pentru o avarie la centrala termica aflata in curtea invecinata, la spitalul Matei Bals.

Nu va inchipuiti ca aceste demiteri aveau legatura cu caderile de zapada sau cu disfunctionalitatile primariilor de sector. Nu, aveau legatura cu interesele politice ale doamnei Firea.

Mai mult, a scos la lopata detinutii din inchisori doar sa faca parada si sa dea declaratii in fata ...citeste mai departe despre "Gabriela Firea a fost tradata de iarna. Zapada i-a spulberat mandria" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gabriela Firea zapada, #Gabriela Firea Bucuresti, #Gabriela Firea primar Bucuresti , #Stiri Administratie