Gabriel Oprea nu isi da demisia: Nu am folosit ilegal coloana oficiala. Nu am stiut ca e un accident

Luni, 26 Octombrie 2015, ora 11:06
1029 citiri
Gabriel Oprea nu isi da demisia: Nu am folosit ilegal coloana oficiala. Nu am stiut ca e un accident
Foto: Guvernul Romaniei (Arhiva)

Vicepremierul Gabriel Oprea a sustinut, luni, o declaratie de presa pe tema accidentului in care si-a pierdut viata un tanar politist din coloana sa oficiala.

Ministrul de Interne a declarat ca nu a folosit ilegal coloana oficiala si ca nu a stiut ca este un accident decat dupa ce a trecut de locul respectiv.

Aceasta a fost prima aparitie publica a ministrului dupa accidentul produs marti seara in Bucuresti, cand politistul de la Rutiera care insotea coloana sa oficiala si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda.

Ziare.com a transmis principalele declaratii ale lui Gabriel Oprea in format LIVE TEXT:

- Ca urmare a solicitarii presedintelui Klaus Iohannis, as vrea sa fac o scurta declaratie, care sa raspunda unor intrebari adresate in spatiul public si care nu se refera la aspectele anchetei penale care se afla in desfasurare.

Cazul politistului mort: Iohannis: E inadmisibil! Ii poftesc de urgenta pe domnul Ponta si Oprea ...citeste mai departe despre "Gabriel Oprea nu isi da demisia: Nu am folosit ilegal coloana oficiala. Nu am stiut ca e un accident" pe Ziare.com

#Gabriel Oprea declaratie politist mort, #Gabriel Oprea politist mort, #Oprea politist mort groapa , #Stiri Administratie