Gabriel Oprea - mai multe deplasari cu coloana oficiala decat Iohannis si Ponta la un loc

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 14:12
1180 citiri

Vicepremierul Gabriel Oprea a avut, in perioada ianuarie-octombrie 2015, 1.607 deplasari folosind coloana oficiala atat la institutii publice, cat si la destinatii private, astfel incat procurorii au decis ca se impune efectuarea de cercetari in cazul vicepremierului pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Spre deosebire de Gabriel Oprea, presedintele Klaus Iohannis a avut, in aceeasi perioada, 580 de deplasari, iar premierul Victor Ponta - 814 de deplasari cu coloana oficiala.

Informatia apare in ordonanta prin care Parchetul Capitalei si-a declinat competenta in favoarea Parchetului General de a solutiona dosarul privind moartea politistului Bogdan Gigina, care s-a aflat in coloana oficiala a lui Gabriel Oprea.

Parchetul General preia ancheta in cazul Oprea. Vicepremierul confirma: E normal! UPDATE

In ordonanta se arata ca toti politistii implicati in insotirea coloanei oficiale au declarat la Parchet ca, atunci cand se stia traseul de deplasare din timp, se ...citeste mai departe despre "Gabriel Oprea - mai multe deplasari cu coloana oficiala decat Iohannis si Ponta la un loc" pe Ziare.com

#Oprea deplasari coloana oficiala, #Oprea coloana oficiala politist mort, #Iohannis deplasri coloana oficiala, #Ponta deplasari coloana oficiala , #Stiri Administratie