Gabriel Oprea, la DNA: I s-a pus sechestru pe avere

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 11:02
941 citiri
Gabriel Oprea, la DNA: I s-a pus sechestru pe avere
Foto: Ziare.com

Fostul ministru al Internelor Gabriel Oprea a venit, miercuri, la DNA, surse judiciare declarand ca a fost chemat pentru a fi anuntat ca va fi pus sechestru pe o parte din averea sa, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu privind masina de lux cumparata de DIPI pentru protectia demnitarilor si folosita de el.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca procurorii l-au chemat pe Gabriel Oprea pentru noi acte procedurale si pentru a i se aduce la cunostinta ca o parte din averea sa va fi pusa sub sechestru.

Pe 11 aprilie, Gabriel Oprea a fost pus sub inculpare pentru abuz in serviciu, inaintea trimiterii in judecata in dosarul in care este acuzat alaturi de fostii sefi ai Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) Nicolae Gheorghe si Nelu Zarnica.

Gabriel Oprea, urmarit penal - si-a cumparat masina de lux din banii MAI

Anterior, in 2 martie, Gabriel Oprea a fost pus sub acuzare, in calitate de suspect, dupa ce Senatul a avizat, in 24 februarie, ...citeste mai departe despre "Gabriel Oprea, la DNA: I s-a pus sechestru pe avere" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gabriel Oprea DNA, #Gabriel Oprea sechestru avere, #Oprea audiat DNA , #Stiri Administratie