Functionarii publici pregatesc greva generala: Niciun guvern nu ne-a tratat cu atata batjocura si dispret

Vineri, 29 Mai 2015, ora 10:44
1417 citiri
Functionarii publici pregatesc greva generala: Niciun guvern nu ne-a tratat cu atata batjocura si dispret
Foto: Digi24

Sindicalistii din administratia publica acuza Guvernul Ponta ca ii trateaza cu dispret, indiferenta si batjocura, refuzand sa discute in mod serios despre problemele lor, asa ca se pregatesc sa declanseze greva generala.

Acuzatiile la adresa guvernantilor vin dupa ce a treia actiune de protest a sindicatelor, organizata miercuri in Bucuresti, s-a incheiat cu negocieri esuate.

"Urmare a acestei actiuni, reprezentantii FNSA au fost invitati de catre dl. Liviu Marian Pop - ministrul delegat pentru dialog social - la discutii pe marginea revendicarilor federatiei noastre, ocazie cu care am constatat, din nou, indisponibilitatea Guvernului Romaniei de a solutiona problemele majore cu care se confrunta salariatii pe care ii reprezentam.

A fost o intalnire in cadrul careia ministrul pentru dialog social a repetat acelasi discurs politicianist sustinut in cadrul intalnirilor precedente, utilizand un limbaj de lemn, amagitor", se arata intr-un comunicat remis vineri Ziare.com de ...citeste mai departe despre "Functionarii publici pregatesc greva generala: Niciun guvern nu ne-a tratat cu atata batjocura si dispret" pe Ziare.com

#sindicate Administratia Publica greva, #miting sindicate Administratia Publica, #greva generala administratia publica , #Stiri Administratie