Fotografia zilei: Un crampei rusinos din Bucurestiul celor 7 primari PSD

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 13:27
1250 citiri
Fotografia zilei: Un crampei rusinos din Bucurestiul celor 7 primari PSD
Foto: Arhiva Ziare.com

Bucuresti, capitala Romaniei, anul 2017, administratie PSD 100%.

Buruieni crescute de luni bune pe acoperisul unei statii RATB, ruginita si incarcata de noroi, adie in bataia vantului si mangaie pe crestet calatorii ceva mai inalti care asteapta autobuzul.

Cum sa ii traduci aceasta imagine unui turist american venit in Romania sa vada frumusetile acestei patrii minunate, de care sunt mandri toti romanii?

Statia cu pricina este la capatul strazii Vatra Luminoasa, din Sectorul 2, si in ea opresc mai multe mijloace de transport in comun, troleibuze si autobuze, cu care pot calatori si cei dornici sa vada faimoasa Arena Nationala.

Ce poti sa ii raspunzi unui turist strain care te intreaba de ce nu spala nimeni acoperisul si de ce nu curata buruienile, crescute pe ambele laturi si care mai au putin si te trag de nas? Si ce replica sa dai daca te ironizeaza sugerandu-ti ca, poate, scopul urmarit de administratorii orasului este sa sporeasca procentul de spatiu verde din Capitala, pana ajunge la media europeana?

(vedere din spate)

Foto: Ziare.com

Capitala Romaniei este bogata si administrata 100% de primari PSD. Mai mult, sediul PSD Sector 2 e chiar pe strada Vatra Luminoasa.

Tot fara replica ramai si daca insotesti turistul american, tot cu mijloacele de transport RATB, la Mall Vitan, in Sectorul 3. Acolo intalnesti zeci de "furnicute" care lucreaza de zor la amenajarea gazonului si a petecelor de floricele rosii plantate intre sinele tramvaiului 1, dar tot acolo primul lucru pe care il vezi cand cobori din tramvai este gardul mancat de rugina si dalele dislocate ale refugiului, pe care risti sa faci entorse daca porti tocuri.

Foto: Ziare.com

"Bucurestiul este un oras smart doar prin prisma faptului ca aici locuiesc foarte multi oameni smart", a declarat marti primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Pacat ca nu este si un oras condus de gospodari. ...citeste mai departe despre "Fotografia zilei: Un crampei rusinos din Bucurestiul celor 7 primari PSD" pe Ziare.com

#buruieni statie RATB rugina , #Stiri Administratie