Fotografia zilei Nici parc, nici parcare! Slalom printre copaci in inima Bucurestiului

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 12:21
1069 citiri
Fotografia zilei Nici parc, nici parcare! Slalom printre copaci in inima Bucurestiului
Foto: Facebook/Robert Negoita

Bucurestenii se plang tot timpul de lipsa parcarilor din Capitala, iar primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a vrut sa satisfaca nevoile cetatenilor, dar se pare ca fara sa tina cont de lege.

Dan Trifu, vicepresedintele EcoCivica, a sesizat o problema aparuta in Sectorul 3, in apropiere de Policlinica Titan. In urma cu un an, Dan Trifu a surprins cativa muncitori pusi de primarul Robert Negoita sa mute gardul de pe o parte a parcului Ciresari, astfel incat sa fie amenajate parcari.

"L-am surprins pe primar facand aceste lucrari la parcul respectiv. A mutat gardul, pomii din fotografie erau in interiorul parcului. Am intrebat ce fac si mi-au spus ca amenajeaza parcari, pentru ca e strada prea ingusta si ca vor sa faca parcari ca nu ajung", a declarat pentru Ziare.com Dan Trifu.

Vicepresedintele EcoCivica a cerut muncitorilor sa ii arate avizele necesare mutarii parcului, dar acestia nu aveau actele ...citeste mai departe despre "Fotografia zilei Nici parc, nici parcare! Slalom printre copaci in inima Bucurestiului" pe Ziare.com

#Robert Negoita parc Ciresari, #Robert Negoita parc gard parcari, #parcari parc Ciresari , #Stiri Administratie