Fostul vicepresedinte al Pandurii Targu Jiu Viorel Temelescu, retinut in acelasi dosar cu Condescu

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 20:30
1154 citiri
Fostul vicepresedinte al Pandurii Targu Jiu Viorel Temelescu, retinut in acelasi dosar cu Condescu

Fostul vicepresedinte al Clubului Sportiv Pandurii Targu Jiu, liderul sindical Viorel Temelescu, un apropiat al lui Marin Condescu, a fost retinut, marti seara, pe 24 de ore, pentru complicitate la inselaciune si fals, in acelasi dosar in care a fost retinut si Condescu.

Viorel Temelescu, lider sindical in cadrul Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, un apropiat al lui Marin Condescu, a fost audiat si el la sediul Politiei judetene Gorj, atat acesta, cat si Condescu urmand ca, in functie de probele existente la dosar, anchetatorii sa ii prezinte, miercuri, magistratilor Tribunalului Gorj, cu propunere de arestare preventiva, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Presedintele Consiliului de Administratie al Clubului sportiv Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, a fost retinut, marti seara, pentru inselaciune, delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si spalare de bani, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Gorj, Ramona Dochian.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Gorj, politistii au verificat toate documentele in baza carora Marin Condescu a obtinut credite de la banci pentru a imprumuta clubul sportiv Pandurii Targu Jiu, precum si actele in baza carora presedintele CA al Pandurii si-a recuperat banii de la club.

Sursele citate sustin ca in urma verificarilor a reiesit ca Marin Condescu ar fi primit in plus de la club aproximativ 200.000 de lei, in schimb, acesta declarand corespondentului Mediafax, in urma cu trei zile, ca de fapt el ar mai avea de recuperat de la Pandurii Targu Jiu in jur de 200.000 de euro.

#Condescu Pandurii Targu Jiu, #presedinte Pandurii , #Stiri Administratie