Fostul sef ANI, Horia Georgescu, ramane in arest

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 15:42
1125 citiri
Fostul sef ANI, Horia Georgescu, ramane in arest

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, va ramane in arest preventiv, au decis miercuri judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Magistratii au respins contestatia lui Horia Georgescu, cercetat in dosarul despagubirilor acordate de ANRP, la decizia de mentinere a acestei masuri preventive, transmit televiziunile de stiri.

Instanta suprema a admins insa contestatia depusa de un alt suspect din dosar, evaluatorul autorizat Neculai Nistor, si au inlocuit masura arestului la domicliu cu controlul judiciar, potrivit Adevarul.

Horia Georgescu se afla in arest preventiv din 18 martie, intr-un dosar de coruptie care vizeaza activitatea sa la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), fiind suspectat ca a acordat ilegal despagubiri supraevaluate.

Fostul sef al ANI, alaturi de deputatii Theodor Niculescu si Marko Attila si alti zece suspecti, a fost trimis in judecata pe data de 9 ...citeste mai departe despre "Fostul sef ANI, Horia Georgescu, ramane in arest" pe Ziare.com

#Horia Georgescu ramane arest, #Horia Georgescu arest preventiv , #Stiri Administratie