Fostul sef al SRI Virgil Magureanu este suspect in dosarul Mineriadei - surse

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 20:35
876 citiri
Fostul sef al SRI Virgil Magureanu este suspect in dosarul Mineriadei - surse
Foto: B1 TV

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii (SRI) Virgil Magureanu este in prezent suspect in dosarul Mineriadei, pentru crime impotriva umanitatii.

Informatia a fost prezentata de Mediafax care citeaza surse judiciare si nu a fost confirmata pana la acest moment oficial.

Magureanu a fost audiat miercuri la Parchetul instantei supreme in acest dosar. Inaintea lui a fost audiat Ion Iliescu, pe numele caruia s-a inceput urmarirea penala pentru crime impotriva umanitatii.

Virgil Magureanu, suparat de o jurnalista: O intrebare neroada

La iesirea de la parchet, Magureanu a raspuns unei jurnaliste care l-a intrebat daca si el este acuzat de crime impotriva umanitatii ca "este o intrebare neroada".

Magureanu a mai spus, la iesirea de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde a stat aproape doua ore, ca nu este atributia lui sa reconstituie adevarul in cazul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990, dar poate sa contribuie si sa dea declaratii care sa ajute la ...citeste mai departe despre "Fostul sef al SRI Virgil Magureanu este suspect in dosarul Mineriadei - surse" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Virgil Magureanu suspect dosar Mineriada, #Ion Iliescu urmarit penal Mineriade , #Stiri Administratie