Fostul ministru Valerian Vreme, mii de felicitari de Craciun pentru alegatori, pe banii Postei - surse

Marti, 26 Mai 2015, ora 16:45
1828 citiri
Fostul ministru Valerian Vreme, mii de felicitari de Craciun pentru alegatori, pe banii Postei - surse
Foto: Facebook/Valerian Vreme

Fostul ministru al Comunicatiilor Valerian Vreme ar fi implicat in dosarul de coruptie instrumentat de DNA, in care fosti angajati ai Postei Romane sunt acuzati ca au prejudiciat institutia.

Mai exact, surse din DNA citate de B1 TV sustin ca Valerian Vreme, care este deputat de Bacau, ar fi trimis in perioada in care era ministru in Guvernul Boc si membru PDL, mii de felicitari pe banii Postei, fara sa plateasca un leu.

Este vorba despre 14.000 de felicitari de Craciun trimise de acesta alegatorilor din Bacau, pentru care Valerian Vreme nu a achitat niciun ban, desi asa ar fi trebuit, toate costurile fiind suportate de Posta.

Vreme mai este implicat si in dosarul Microsoft. Deputatul de Bacau si-a inceput cariera politica in PDL, apoi a migrat catre PMP, de unde a demisionat dupa ce DNA a demarat urmarirea penala impotriva sa in dosarul Microsoft, iar in prezent este membru UNPR.

Reteaua din Posta Romana care s-a ocupat de distribuirea felicitarilor ar fi fost coordonata de ...citeste mai departe despre "Fostul ministru Valerian Vreme, mii de felicitari de Craciun pentru alegatori, pe banii Postei - surse" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Valerian Vreme DNA, #Valerian Vreme Posta, #Valerian Vreme felicitari , #Stiri Administratie