Fostul ministru Florin Jianu: In sedintele de Guvern nu se voteaza, ministrii nu se pot opune proiectelor

Marti, 14 Februarie 2017, ora 13:42
1160 citiri
Fostul ministru Florin Jianu: In sedintele de Guvern nu se voteaza, ministrii nu se pot opune proiectelor
Foto: Facebook/Florin Jianu

Fostul ministru pentru Antreprenoriat, Florin Jianu, a declarat ca nu se putea opune proiectului Ordonantei 13 in sedinta de Guvern din 30 ianuarie, pentru ca "ministrii nu voteaza, nu se pot opune proiectelor prezentate de initiatori".

"Daca un proiect este prezentat din timp, atunci departamentul tehnic al ministerului poate formula un punct de vedere, dar cand proiectul este prezentat direct, nu ai cum sa te opui. Un pas inapoi?

Altcineva trebuia sa faca acel pas inapoi, respectiv ministrul de Justitie de atunci, daca a vazut ca este pus in fata faptului implinit", a spus Florin Jianu, care in sedinta in care Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta 13 era ministrul pentru Antreprenoriat, Mediul de Afaceri si IMM, iar ulterior si-a prezentat demisia.

Citeste si Ministrul care a demisionat dupa ce Guvernul a dat OUG 13 isi face firma

El a participat, marti, la conferinta de presa a Consiliului National al IMM-urilor, federatie patronala pe care o conduce din 2016.

Intrebat daca intregul Guvern ar trebui sa-si prezinte demisia, Jianu a raspuns: "Cand ti-ai pierdut credibilitatea, e greu sa mai continui in aceeasi formula; alta-ntrebare". ...citeste mai departe despre "Fostul ministru Florin Jianu: In sedintele de Guvern nu se voteaza, ministrii nu se pot opune proiectelor" pe Ziare.com

#Jianu ordonanta 13, #fost ministru ordonanta 13 , #Stiri Administratie