Fostul ministru Constantin Nita, cercetat sub control judiciar pe cautiune: Ce acuzatii ii aduce DNA

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 16:02
1018 citiri
Fostul ministru Constantin Nita, cercetat sub control judiciar pe cautiune: Ce acuzatii ii aduce DNA
Foto: B1TV

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, este cercetat sub control judiciar pe cautiune intr-un dosar in care e acuzat de trafic de influenta, au anuntat, luni, procurorii DNA.

Constantin Nita, in prezent deputat, a mers, luni, la sediul DNA din Capitala, insa nu a vrut sa faca nicio declaratie in fata jurnalistilor in legatura cu motivul audierii sale.

Iata ca, in scurt timp, anchetatorii au venit cu detalii privind dosarul in care este investigat Nita. Acesta trebuie sa depuna suma de 150.000 de lei, potrivit conditiilor controlului judiciar dispus pentru o perioada de 60 de zile, se arata intr-un comunicat DNA.

"Inculpatul Nita Constantin trebuie sa depuna o cautiune in valoare de 150.000 lei, urmand a comunica procurorului in termen de 6 (sase) zile lucratoare de la data prezentei ordonante daca este de acord sa depuna valoarea stabilita, aceasta urmand a fi consemnata pe numele inculpatului la dispozitia Directiei Nationale Anticoruptie - Sectia de Combatere a ...citeste mai departe despre "Fostul ministru Constantin Nita, cercetat sub control judiciar pe cautiune: Ce acuzatii ii aduce DNA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Constantin Nita control judiciar, #Constantin Nita DNA , #Stiri Administratie