Fostul manager de la Malaxa a fost retinut de DNA pentru mita si delapidare

Vineri, 09 Decembrie 2016, ora 18:50
870 citiri
Fostul manager de la Malaxa a fost retinut de DNA pentru mita si delapidare
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost retinut, vineri seara, intr-un dosar in care procurorii anticoruptie il ancheteaza pentru luare de mita si delapidare, ambele in forma continuata.

El este acuzat ca a folosit ilegal banii institutiei, iar prejudiciul este de 1.944.594 de lei, adica peste 430.000 de euro, suma delapidata din conturile spitalului.

Fostul director a iesit din sediul DNA incatusat si isi va petrece noaptea in arestul Politiei Capitalei, iar sambata va fi prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Procurorii arata ca, din 2009 pana pe 29 noiembrie 2016, Florin Secureanu a pus in aplicare o schema care ii permitea sa sustraga bani din casieria spitalului aproape zilnic.

Din acesti bani, el a cumparat un pian, un balon intragastric pentru o femeie pe care o numea "nepotica", dar si o interventie chirurgicala la Clinica privata Monza ...citeste mai departe despre "Fostul manager de la Malaxa a fost retinut de DNA pentru mita si delapidare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fost manager Malaxa retinut , #Stiri Administratie