Fostul deputat Mihail Boldea ramane in arest preventiv

Joi, 08 August 2013, ora 12:00
1215 citiri
Fostul deputat Mihail Boldea ramane in arest preventiv

Fostul deputat Mihail Boldea ramane in arest preventiv, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) i-a respins cererea de inlocuire a masurii arestarii cu interdictia de a nu parasi tara.

Mihai Boldea, aflat in detentie preventiva de peste un an pentru mai multe fraude imobiliare, a acuzat probleme de sanatate in luna mai si a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Galati.

ICCJ a decis in septembrie anul trecut declinarea dosarului in care Mihail Boldea este judecat pentru inselaciune, fals si uz de fals catre Curtea de Apel Galati, dupa ce inculpatul si-a dat demisia din Parlament.

Fostul deputat Mihail Boldea a fost trimis in judecata in iunie 2012 de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Galati sub acuzatia ca este liderul unei grupari ce se ocupa cu inselaciuni imobiliare, prejudiciul fiind de aproximativ 1 milion de euro.

Alaturi de Boldea au mai fost trimisi in judecata alti 18 inculpati toti facand parte, potrivit procurorilor, dintr-un grup infractional organizat.

#arest preventiv Mihail Boldea, #ICCJ dosar Mihail Boldea, #deputat Boldea inselaciuni imobiliare , #Stiri Administratie