Fostii ministri Ariton si Vosganian, nou aviz favorabil pentru urmarirea penala - cand se da votul in Senat

Marti, 10 Februarie 2015, ora 16:36
1355 citiri
Fostii ministri Ariton si Vosganian, nou aviz favorabil pentru urmarirea penala - cand se da votul in Senat
Fotomontaj Ziare.com

Senatorii din comisia juridica au dat un nou aviz pozitiv, marti, pentru urmarirea penala a fostilor ministri ai Economiei Varujan Vosganian si Ion Ariton, dupa cel dat pe 3 februarie.

In urma cu o saptamana, Biroul Permanent al Senatului a retrimis insa la comisia juridica rapoartele in ce ii priveste pe cei doi senatori, motivand ca acestia nu si-au exprimat punctul de vedere in fata colegilor juristi, lucru care s-a intamplat marti, pana cand acestia aveau termen sa rediscute cele doua rapoarte.

Urmarirea penala a fostilor ministri Ariton si Vosganian, rediscutata de senatorii juristi

"La comisia juridica nu dam verdicte de vinovatie sau nevinovatie, doar dam un punct de vedere, astfel incat plenul Senatului sa se pronunte. (...) Ambii colegi senatori au argumente solide, seriose", a precizat senatorul PNL Catalin Boboc, presedintele comisiei juridice.

Un vot in plenul Senatului privind incuviintarea urmaririi penale a celor doi fosti ministri ai Economiei urmeaza sa se ...citeste mai departe despre "Fostii ministri Ariton si Vosganian, nou aviz favorabil pentru urmarirea penala - cand se da votul in Senat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aviz pozitiv urmarire penala Vosganian, #Vosganian Ariton urmarire penala, #urmarire penala ministri Economie, #aviz pozitiv urmarire penala Ariton , #Stiri Administratie