Fosti sefi din DIPI: Cumparam cadouri pentru sefi de institutii din bani publici. Un ceas era pentru Florian Coldea

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 10:50
1036 citiri

Un fost sef in cadrul DIPI sustine ca un ceas care apare in rechizitoriul prin care Gabriel Oprea si sefi din DIPI au fost trimisi in judecata pentru folosirea fondurilor operative ale departamentului era pentru Florian Coldea, cadou cu ocazia aniversarii a zece ani la conducerea SRI.

Declaratia a fost facuta de Cosmin Botila, fost sef sector control in Departamentul de Informatii si Protectie Interna al MAI, la Antena 3.

Ceasul la care acesta se refera aparea ca fiind achizitionat din fondurile DIPI, despre care procurorii DNA sustin ca au fost deturnate de mai multi angajati ai MAI, printre care seful departamentului de la acea vreme, Nicolae Gheorghe, si fostul ministrul al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Potrivit lui Botila, ceasul ar fi fost pentru Florian Coldea, suspendat joi din functia de prim-adjunct al SRI ca urmare a unor imagini publicate de Sebatian Ghita: o inregistrare in care aparea Florian Coldea si o fotografie in care ar fi aparut sotia acestuia.

In ...citeste mai departe despre "Fosti sefi din DIPI: Cumparam cadouri pentru sefi de institutii din bani publici. Un ceas era pentru Florian Coldea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas Coldea rechizitoriu, #fonduri DIPI cheltuieli nelegale, #fonduri DIPI cheltuieli rechizitoriu , #Stiri Administratie