Fosta sotie a lui Dan Condrea: Hexi Pharma a dat bani oamenilor politici sa sprijine afacerile firmei

Joi, 26 Mai 2016, ora 14:57
3134 citiri
Fosta sotie a lui Dan Condrea: Hexi Pharma a dat bani oamenilor politici sa sprijine afacerile firmei
Foto: Digi24

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, sustine ca are o lista cu sumele date de firma Hexi Pharma unor medici, directori de spitale si oameni politici care au sprijinit afacerile societatii, inclusiv "liste pe partide".

"Lista era in calculatorul din Goga (sediul firmei Hexi Pharma, din Bulevardul Octavian Goga - n.red.), pe care am apucat sa-l perchezitionez cinci minute pana sa ma ia la bataie angajatii domnului Condrea. Erau listele la el si la Dinu Flori.

Erau niste liste pe partide. Adica fiecare director de spital apartinea de PSD, de PNL, si cu sume. Eu detin backup-uri pana la 2008, decembrie. Am intrat atunci in apartament, cu riscul sa ma impuste pentru ca stiam ca are pistol si am facut ultimul set de backup-uri", a spus fosta sotie a lui Condrea, potrivit News.ro.

Aceasta a precizat ca au fost situatii in care reprezentanti ai firmei Hexi Pharma au fost nevoiti sa dea mita politicienilor ca sa poata sa primeasca avize.

"In cazul afacerii Hexi Pharma, ...citeste mai departe despre "Fosta sotie a lui Dan Condrea: Hexi Pharma a dat bani oamenilor politici sa sprijine afacerile firmei" pe Ziare.com

#Laura Georgescu dezvaluiri, #Hexi Pharma bani partide, #Hexi Pharma mita , #Stiri Administratie