Fosta sefa TAROM a povestit cum i-a ordonat Cuc sa tina la sol avioanele in ziua motiunii: I-am zis ca nu suntem stapani de sclavi

Vineri, 18 Octombrie 2019, ora 16:23
1163 citiri
Fosta sefa TAROM a povestit cum i-a ordonat Cuc sa tina la sol avioanele in ziua motiunii: I-am zis ca nu suntem stapani de sclavi
Foto: Facebook/Mezei Madalina

Fosta sefa a TAROM, Madalina Mezei, a relatat, vineri, presei cum a fost pusa de ministrul Razvan Cuc sa tina la sol cateva avioane in ziua motiunii de cenzura, dar a refuzat pentru ca "nu suntem stapani de sclavi".

"Cu doua zile inainte, dl ministru m-a chemat la el in birou sa imi spuna sa anulam niste curse interne, ca sa oprim accesul parlamentarilor la votarea motiunii de cenzura", a povestit Mezei, intr-o conferinta de presa.

"I-am zis ca e imposibil, ca nu suntem stapani de sclavi", a adaugat fosta sefa de la TAROM, referindu-se la faptul ca pilotii nu ar fi acceptat si "evident eu nu as putea sa cer asa ceva subordonatilor".

Intrebata despre ce curse este vorba, Mezei a precizat ca erau avioanele de Timisoara, Oradea, Baia Mare si Satu Mare, despre care Cuc a vrut sa stie senatorii si deputatii aflati la bord.

"A doua zi m-a chemat sa anulam una dintre curse si sa procedez in sensul asta. I-am spus ca directia de zbor e condusa de dl Susanu si nu am nicio autoritate asupra lui", a mai relatat fosta sefa de la TAROM, care a precizat apoi ca ministrul Cuc a intrebat-o daca nu poate sa opreasca tehnic o cursa.

"I-am spus ca nu pot sa cer directorului tehnic sa saboteze propria operare", a povestit Madalina Mezei.

Mezei a fost intrebata daca a inregistrat convorbirea respectiva sau daca cineva ii poate sustine varianta. Aceasta a raspuns ca nu a inregistrat, pentru ca nu si-a construit colaborarea cu fostul ministru adunand probe impotriva lui.

Vineri dimineata, premierul demis Viorica Dancila a anuntat ca trimite Corpul de Control la Ministerul Transporturilor si TAROM.

De asemenea, procurorii DNA au deschis o ancheta ca urmare a declaratiilor Danielei Mezei, au declarat surse judiciare citate de Ziare.com. De altfel, Mezei a precizat ca a fost chemata luni dimineata la DNA, in calitate de martor, intr-un dosar de abuz in serviciu, insa ca nu stie mai multe la acest moment. ...citeste mai departe despre "Fosta sefa TAROM a povestit cum i-a ordonat Cuc sa tina la sol avioanele in ziua motiunii: I-am zis ca nu suntem stapani de sclavi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sefa TAROM Cuc avioane motiune , #Stiri Administratie