Fortele terestre iau cu asalt Bucurestiul, secondate de blindate americane (Galerie foto)

Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 11:59
2979 citiri
Fortele terestre iau cu asalt Bucurestiul, secondate de blindate americane (Galerie foto)
Foto: defenseimagery.mil

Infanteristii romani ies la parada in centrul Bucurestiului, pentru a marca Ziua Fortelor Terestre, cu tehnica de lupta, muzica militara si transportoare blindate americane.

Militarii romani au pregatit pentru zilele urmatoare o serie de evenimente si demonstratii spectaculoase, iar bucurestenii care profita de vremea buna de afara ii pot vedea la treaba chiar de sambata, daca ies la o plimbare prin marile parcuri ale Capitalei.

Manifestatii similare au loc in toata tara, inaintea zilei de 23 aprilie, cand infanteristii romani aniverseaza Ziua Fortelor Terestre, chiar de Sf. Gheorghe.

Printre cele mai interesante se numara expozitia de tehnica militara de la Bucuresti, unde vor ajunge anul acesta si blindatele cavaleriei mecanizate a SUA.

Citeste mai departe despre "Fortele terestre iau cu asalt Bucurestiul, secondate de blindate americane (Galerie foto) " si vezi programul evenimentelor pe Ziare.com.

#expozitie militara Parcul Carol, #Ziua Fortelor Terestre 2015, #Cupa Presei tir 2015, #exercitii militare Bucuresti , #Stiri Administratie