Fondatorul unei firme de tranzactii cu bitcoin din Cluj a fost retinut. SUA cer sa fie extradat

Miercuri, 12 Decembrie 2018, ora 20:13
864 citiri
Fondatorul unei firme de tranzactii cu bitcoin din Cluj a fost retinut. SUA cer sa fie extradat
Foto: Arhiva Pixabay

Vlad Nistor, fondatorul CoinFlux, firma de tranzactii cu bitcoin din Cluj, a fost retinut la cererea procurorilor din Statele Unite, tanarul fiind acuzat de inselaciune, fraude informatice si spalare de bani, potrivit unor surse judiciare. Procurorii americani cer extradarea lui in SUA.

Vlad Nistor, fondatorul Coinflux (firma de tranzactii cu bitcoin din Cluj) a fost retinut pe teritoriul Romaniei la cererea procurorilor din Statele Unite ale Americii, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Potrivit acelorasi surse, cererea de extradare a lui Vlad Nistor in SUA urmeaza sa fie judecata de catre magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

CoinFlux este o platforma online de tranzactionare a monedelor digitale care functioneaza precum o casa de schimb valutar. Potrivit informatiilor de pe site-ul platformei, CoinFlux a fost fondata in anul 2015, in Cluj, si de la acel moment si pana in prezent, au fost tranzactionate peste 200 de milioane de euro in monede digitale. Platforma are o cifra de afaceri de peste 3 milioane de euro si a realizat, anul trecut, peste 30.000 de tranzactii. ...citeste mai departe despre "Fondatorul unei firme de tranzactii cu bitcoin din Cluj a fost retinut. SUA cer sa fie extradat" pe Ziare.com

#Vlad Nistor CoinFlux frauda retinut, #CoinFlux Vlad Nistor extradat SUA , #Stiri Administratie