Florin Citu, dupa sedinta MAI: "Multa lume intreaba daca vom ajunge din nou in lockdown. Raspunsul meu foarte clar este ca NU"

Sambata, 20 Martie 2021, ora 15:27
790 citiri
Florin Citu, dupa sedinta MAI: "Multa lume intreaba daca vom ajunge din nou in lockdown. Raspunsul meu foarte clar este ca NU"
Florin Citu subliniaza ca Romania nu va reintroduce restrictii dure de circulatie

Prim-ministrul Guvernului Romaniei, Florin Citu, a reiterat sambata, 20 martie, ca Romania nu va ajunge din nou intr-un lockdown, si a facut un apel la populatie sa respecte regulile si a spus ca "in perioada urmatoare, numarul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii".

Intr-un mesaj publicat pe Facebook, premierul spune ca a participat la sedinta tehnica de la Ministerul Afacerilor Interne si s-a asigurat ca "obiectivele pe care le-am trasat in privinta pandemiei sunt indeplinite". El a adaugat si ca numarul de paturi din spitale a crescut.

Citu a facut un nou apel la populatie sa respecte masurile de protectie si spune ca obiectivul pe care si-l propune este sa se reduca numarul de infectari prin vaccinare.

"In perioada urmatoare, numarul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii. Multa lume intreaba daca vom ajunge din nou in lockdown. Raspunsul meu foarte clar este ca NU", a adaugat prim-ministrul.

Biserica de lemn din Parcul IOR a fost vandalizata cu mesaje pro LGBT. Purtatorul de cuvant BOR: "Acte violente intretinute de o hidoasa ideologie neomarxista"VIDEO SOCANT Mirela Vaida a fost atacata cu un bolovan, de o femeie dezbracata, in timpul emisiunii Acces directMaia Morgenstern, tinta unei afirmatii rasiste la o intalnire a oamenilor de cultura: "Hai s-o facem asa, jid..."VIDEO Presedintele Joe Biden a cazut in timp ce urca pe scara avionului Air Force OneFOTO Fiica de muzicanti, cumnata Simonei Halep a facut senzatie la Dubai. Tanara din Constanta a atras toate privirile ...citeste mai departe despre "Florin Citu, dupa sedinta MAI: "Multa lume intreaba daca vom ajunge din nou in lockdown. Raspunsul meu foarte clar este ca NU"" pe Ziare.com

Ce alimente vor avea prețuri plafonate până la finalul anului. Cîțu: "Când elimini astfel de măsuri, prețurile explodează"
Ce alimente vor avea prețuri plafonate până la finalul anului. Cîțu: "Când elimini astfel de măsuri, prețurile explodează"
Prețurile plafonate ale alimentelor de bază rămân valabile în continuare după ce Președintele Klaus Iohannis a semnat prelungirea ordonanței de urgență care le reglementează miercuri, 27...
#restrictii, #Covid 19, #pandemie coronavirus Romania, #Florin Citu , #Stiri Administratie