Florin Citu i-a transmis omologului sau olandez ca Romania este ''pe deplin pregatita'' pentru a intra in zona Schengen

Marti, 26 Ianuarie 2021, ora 18:59
578 citiri
Florin Citu i-a transmis omologului sau olandez ca Romania este ''pe deplin pregatita'' pentru a intra in zona Schengen
Florin Citu, FOTO: Facebook

Premierul Florin Citu a purtat o convorbire telefonica cu prim-ministrul Olandei, Mark Rutte, n care i-a transmis ca Romania este "pe deplin pregatita" pentru a intra in zona Schengen.

"In cursul zilei de ieri am avut o convorbire telefonica cu prim-ministrul Regatului Tarilor de Jos, Mark Rutte. Am analizat perspectivele promitatoare ale cooperarii dintre Romania si Tarile de Jos, concentrandu-ne pe consolidarea relatiilor economice si pe dinamizarea dialogului politic. Obiectivul nostru legitim de aderare la spatiul Schengen a fost unul dintre punctele esentiale atinse in discutia cu prim-ministrul Rutte, caruia i-am transmis ca Romania este, fara indoiala, pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen", a scris Citu, pe Facebook.

Potrivit prim-ministrului, discutiile au vizat si evolutia pandemiei de COVID-19 si desfasurarea procesului de vaccinare.

VIDEO Senatoarea AUR Diana Sosoaca a plecat din studioul Antena 3 dupa un schimb dur de replici cu Mihai Gadea: "Se vede ca sunteti abuzata"Toate pensiile vor fi recalculate. Anuntul facut de ministrul Muncii, Raluca TurcanVIDEO Povestea copilului crescut intr-un orfelinat al groazei si ajuns director de scoala: "Am luat ce e mai bun de la oameni"Hagi mai negociaza plecarea unui jucator de la Academie. Dupa Ghita, inca o lovitura pregatita de FC ViitorulVaccinarile programate dupa data de 28 ianuarie se amana. Anuntul facut de Valeriu Gheorghita, seful campaniei de vaccinare ...citeste mai departe despre "Florin Citu i-a transmis omologului sau olandez ca Romania este ''pe deplin pregatita'' pentru a intra in zona Schengen" pe Ziare.com

Ce alimente vor avea prețuri plafonate până la finalul anului. Cîțu: "Când elimini astfel de măsuri, prețurile explodează"
Ce alimente vor avea prețuri plafonate până la finalul anului. Cîțu: "Când elimini astfel de măsuri, prețurile explodează"
Prețurile plafonate ale alimentelor de bază rămân valabile în continuare după ce Președintele Klaus Iohannis a semnat prelungirea ordonanței de urgență care le reglementează miercuri, 27...
#Florin Citu, #Romania, #Schengen, #Olanda , #Stiri Administratie