Fiul lui Adamescu a fost prins la Londra. Avocatul spune ca nu se ascundea de politie

Marti, 14 Iunie 2016, ora 12:44
1028 citiri
Fiul lui Adamescu a fost prins la Londra. Avocatul spune ca nu se ascundea de politie
Foto: Captura video YouTube/EurActiv

Alexander Adamescu, fiul omului de afaceri Dan Adamescu, cautat pentru a fi arestat intr-un dosar DNA, nu s-a ascuns la Londra, a declarat avocatul Catalin Breazu.

"Alexander Adamescu nu s-a ascuns in Londra, ci a informat autoritatile engleze ca se afla la dispozitia lor. Alexander Adamescu nu este cetatean roman si locuieste in Marea Britanie", a precizat pentru News.ro Catalin Breazu, avocatul familiei Adamescu, conform News.ro.

Alexander Adamescu a fost ridicat de la o conferinta in care se discuta despre "abuzurile autoritatilor romane pe seama mandatelor de arestare preventiva", au declarat marti surse judiciare.

Sursele citate au precizat ca Alexander Adamescu a fost prins de politistii din Londra, luni, in jurul orei 18:00, in zona Norfolk ...citeste mai departe despre "Fiul lui Adamescu a fost prins la Londra. Avocatul spune ca nu se ascundea de politie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avocat fiu Adamescu ascuns Londra, #fiu Adamescu prins politisti Londra, #fiu Adamescu Marea Britanie, #fiu Adamescu dosar mita judecatori, #fiu Adamescu condamnare , #Stiri Administratie