Fiscul si DIICOT, pe urmele mafiei medicamentelor - mii de retete false, prejudiciu de milioane

Joi, 13 August 2015, ora 19:28
1004 citiri
Fiscul si DIICOT, pe urmele mafiei medicamentelor - mii de retete false, prejudiciu de milioane
Foto: Ziare.com

Zeci de persoane din domeniul medical si cel farmaceutic au primit pe numele lor mandat de aducere din partea DIICOT Oradea, pentru evaziune fiscala prin decontarea de mii de retete fictive. Prejudiciul depaseste 3 milioane de lei.

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala au efectuat verificari in perioada octombrie 2014 - august 2015 cu privire la respectarea prevederilor legislatiei fiscale si contabile de catre sase societati din judetul Bihor, avand ca obiect de activitate comercializarea cu produse farmaceutice, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Mafia medicamentelor oncologice: ANAF, dezvaluiri despre cum erau decontate vacantele medicilor

S-a identificat astfel un prejudiciu cauzat bugetului de stat si al asigurarilor de sanatate in valoare de 3.166.616 lei.

In plus, joi, procurorii DIICOT Oradea au emis mandate de aducere pentru 20 de persoane (medici, asistente, farmacisti si reprezentanti ai unor societati farmaceutice) din judetul Bihor, acestia ...citeste mai departe despre "Fiscul si DIICOT, pe urmele mafiei medicamentelor - mii de retete false, prejudiciu de milioane" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Fisc medicamente, #Fisc retete fictive, #Fisc prejudiciu retete, #DGAF medicamente, #mafie medicamente , #Stiri Administratie