Fiscul, scrisoare pentru Ponta in razboiul cu DNA si "mica pacaleala"

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 20:30
886 citiri
Fiscul, scrisoare pentru Ponta in razboiul cu DNA si "mica pacaleala"
Foto: Ziua de Constanta

Lipsa unei baze de date nationale cu deciziile instantelor, dosare cu autori necunoscuti si "firme fantoma", absenta cumparatorilor la licitatiile cu bunuri confiscate si persoanele fara venit din inchisoare sunt cateva dintre cauzele pentru care recuperare prejudiciilor este scazuta, sustine ANAF.

Argumentele conducerii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) privind motivele care genereaza o recuperare scazuta a prejudiciului constatat de instantele de judecata in cauze penale i-au fost transmise premierului Victor Ponta, printr-o nota de informare.

In document se arata ca, pentru perioada 2010-2012, se afla in executare 8.261 de dosare, din care 1.656 dosare doar in 2014.

Totodata, ANAF este in curs de inventariere a sumelor stabilite de instante si acoperite prin masuri asiguratorii, precum si de defalcare pe unitati ale parchetelor (DNA, DIICOT, parchete judetene).

Referitor la recuperarea scazuta a prejudiciului, conducerea ANAF il informeaza pe ...citeste mai departe despre "Fiscul, scrisoare pentru Ponta in razboiul cu DNA si "mica pacaleala"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ANAF recuperare prejudicii, #Ponta pacaleala prejudicii ANAF , #Stiri Administratie