Firea vrea statuia lui Ronald Reagan in centrul Bucurestiului

Duminica, 09 Aprilie 2017, ora 20:00
987 citiri
Firea vrea statuia lui Ronald Reagan in centrul Bucurestiului
Foto: whitehouse.gov

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca intentioneaza, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, realizarea si amplasarea intr-o zona centrala a Capitalei a statuii lui Ronald Reagan, presedintele american care o avut o contributie importanta la caderea comunismului.

"Doresc sa avem in Bucuresti statuia presedintelui american Ronald Reagan, pentru ca acesta reprezinta un simbol al democratiei, al luptei impotriva comunismului, al respectarii drepturilor omului, al libertatii presei, dar si al economiei de piata", sustine Gabriela Firea, intr-un comunicat.

Primarul Capitalei nu mentioneaza cat va costa realizarea statuii presedintelui american pe care o vrea in Bucuresti, insa da asigurari ca mai raman bani si pentru drumuri si spitale.

"Acest monument va fi amplasat in centrul orasului si ii reasigur pe toti cetatenii Bucurestiului ca investitiile culturale nu se realizeaza in detrimentul proiectelor sociale, de infrastructura sau din domeniul sanatatii.

Capitala Romaniei trebuie sa se dezvolte unitar, atat din punct de vedere cultural, cat si social si economic", mai spune Firea in comunicat.

Unde se mai mentioneaza ca Ronald Reagan a fost cel de-al 40-lea presedinte al SUA si prin politica sa intransigenta in confruntarea cu Uniunea Sovietica in perioada razboiului rece, a avut o contributie hotaratoare la prabusirea imperiului comunist din rasaritul Europei. ...citeste mai departe despre "Firea vrea statuia lui Ronald Reagan in centrul Bucurestiului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ronald Reagan statuie Bucuresti , #Stiri Administratie