Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Firea vrea sa termine canalul Dunare-Bucuresti inceput de comunisti in anii '80

Firea vrea sa termine canalul Dunare-Bucuresti inceput de comunisti in anii '80
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vrea ca municipalitatea sa preia dezvoltarea proiectului "Bucuresti - port la Dunare", urmand sa fie realizate studiile de fezabilitate si sa fie atrase fonduri europene, astfel incat Bucurestiul sa aiba cale navigabila printr-un canal care sa conecteze raul Dambovita la fluviul Dunarea.

"Vreau sa continuam acest proiect, sa preluam responsabilitatea realizarii lucrarilor in Bucuresti, iar investitia sa devina o prioritate pentru Capitala. Dupa discutiile pe care le vom avea cu reprezentantii unitatilor administrativ - teritoriale responsabile si dupa intocmirea documentatiei necesare vom putea demara procedurile pentru obtinerea cofinantarii proiectului din fonduri UE.

Avem deja sprijinul Comisarului European Corina Cretu pentru realizarea acestui proiect important", a declarat Primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Discutiile despre reluarea proiectului au fost initiate intr-o sedinta la care au participat cei care au realizat ...citeste mai departe despre "Firea vrea sa termine canalul Dunare-Bucuresti inceput de comunisti in anii '80" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1036 ori