Firea vrea ca Piata Victoriei sa poarte de acum inainte numele regelui Mihai

Marti, 05 Decembrie 2017, ora 15:38
929 citiri
Firea vrea ca Piata Victoriei sa poarte de acum inainte numele regelui Mihai
Foto: Facebook / Gabriela Firea

Primarul general, Gabriela Firea, va propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca Piata Victoriei sa poarte numele regelui Mihai.

"A plecat dintre noi, dar spiritul Regelui Mihai va fi in continuare far calauzitor si reper moral pentru generatiile ce vor urma. Dat fiind faptul ca viata Regelui s-a suprapus, aproape integral, pe veacul scurs de la Marea Unire, si ca toata viata a militat fara ostenire pentru unitatea romanilor, voi propune Consiliului General al Municipiului Bucuresti ca Piata Victoriei sa-i poarte numele. Dumnezeu sa Va aiba in paza, Majestate!", a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Fostul suveran a incetat din viata marti, la ora 13:00, ora Romaniei, la resedinta privata din Elvetia.

Trupul neinsufletit va fi depus in Holul de Onoare al Castelului Peles, iar apoi, pentru doua zile, in Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei.

Slujba de inmormantare va avea loc la Catedrala Patriarhala, iar inmormantarea la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala. Toti cei care doresc sa depuna flori, jerbe sau coroane sunt invitati sa o faca, incepand de miercuri, la Palatul Regal din Calea Victoriei, in fata intrarii principale.

Regele Mihai a muritPSD renunta la mitingurile din weekend in urma mortii regelui MihaiPrima reactie a lui Iohannis la moartea regelui Mihai: A scris cu litere mari istoria Romaniei. E o mare pierdere ...citeste mai departe despre "Firea vrea ca Piata Victoriei sa poarte de acum inainte numele regelui Mihai" pe Ziare.com

#Firea Piata Victoriei regele Mihai , #Stiri Administratie