Firea scoate sute de jandarmi, detinuti si sportivi la munca patriotica in Bucuresti. Ies impreuna la lopata!

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 21:50
1164 citiri
Firea scoate sute de jandarmi, detinuti si sportivi la munca patriotica in Bucuresti. Ies impreuna la lopata!
Foto: Arhiva Ziare.com

Aproximativ 450 de jandarmi, detinuti si sportivi din cadrul Clubului Sportiv al Municipiului Bucuresti vor contribui la deszapezirea trotuarelor si strazilor adiacente, a anuntat, luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"In ceea ce priveste problema pe care am identificat-o in aceste zile, si anume procesul mai greu de deszapezire pe anumite trotuare si pe strazile adiacente, incepand de astazi si vom continua si maine de dimineata am solicitat sprijinul Ministerului de Justitie, al Ministerului Afacerilor Interne, al Administratiei Nationale a Penitenciarelor si vom avea in sprijin, la cei peste 1.200 de operatori manuali care sunt din partea operatorilor de salubritate, inca 450 de persoane care ne vor sprijini pentru indepartarea zapezii si poleiului, ei fiind jandarmi, detinuti si sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Bucuresti", a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Edilul a precizat ca incepand de marti vor iesi persoanele incarcerate sa curete ...citeste mai departe despre "Firea scoate sute de jandarmi, detinuti si sportivi la munca patriotica in Bucuresti. Ies impreuna la lopata!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#deszapezire Bucuresti 2017, #detinuti voluntari zapada , #Stiri Administratie