Firea l-a demis pe directorul spitalului Colentina pentru ca a tinut pacientii in frig

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 09:50
969 citiri
Firea l-a demis pe directorul spitalului Colentina pentru ca a tinut pacientii in frig
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca l-a demis pe directorul spitalului Colentina pentru ca nu si-a indeplinit sarcina si a tinut pacientii in frig.

"Azi dimineata (luni - n.red.) am demis managerul spitalului Colentina pentru nerespectarea contractului de managemenet, adica asigurararea conditiilor normale pentru toti pacientii", a spus Firea.

Potrivit edilului, duminica, jumatate de zi pacentii internati la Spitalul Colentina au stat in frig. "Nu era o problema de la RADET, ci o problema interna legata de lipsa de management, de inexistenta unei revizii si de o tratare superficiala a actului managerial", a mai sustinut Gabriela Firea.

Aceasta a transmis ca va proceda la fel cu toti sefii care nu isi indeplinesc sarcinile.

"La fel se va intampla cu orice manager care nu isi respecta contractul si care considera ca poate sa faca absolut orice. Nu pot sa tolerez astfel de atitudini. (...) Maine, daca mi se dovedeste ca un alt manager de ...citeste mai departe despre "Firea l-a demis pe directorul spitalului Colentina pentru ca a tinut pacientii in frig" pe Ziare.com

#Firea demis manager Colentina, #Firea detinuti deszapezire Bucuresti, #detinuti deszapezire Bucuresti , #Stiri Administratie