Firea explica proiectul RATB: Pentru inceput, gratuitate inainte si dupa varfurile orare de trafic

Vineri, 10 Iunie 2016, ora 17:29
1136 citiri
Firea explica proiectul RATB: Pentru inceput, gratuitate inainte si dupa varfurile orare de trafic
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a facut, vineri, cateva precizari referitoare la proiectul sau privind gratuitatea transportul in comun gratuit.

Aceasta sustine pe pagina de Facebook Gabriela Firea ca, pentru inceput, va oferi gratuitate "inainte si dupa varfurile orare de trafic". Social-democrata nu explica insa exact la ce se refera prin "varfurile orare de trafic". Avand insa in vedere ca traficul cel mai intens in Capitala este atunci cand angajatii se duc si se intorc de la munca, se intele, practic, ca "cine munceste plateste".

"Am afirmat si intaresc faptul ca voi aplica aceste masuri intr-un timp rezonabil. Pasii sunt urmatorii: banda proprie pentru autobuzele RATB, taxi si salvari/pompieri, completarea flotei regiei cu inca minimum 300 autobuze - cele care acum exista, dar nu au piese -, continuarea procesului de transformare a regiei in societate comerciala a municipalitatii pentru a putea atrage fonduri europene necesare modernizarii, curatenie in ...citeste mai departe despre "Firea explica proiectul RATB: Pentru inceput, gratuitate inainte si dupa varfurile orare de trafic" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Firea RATB gratuit, #Firea gratuitate RATB, #Gabriela bucuresteni RATB gratuit , #Stiri Administratie