Firea, despre Bamboo: Daca un club nu are autorizatie de functionare, trebuie inchis

Sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 11:47
1176 citiri
Firea, despre Bamboo: Daca un club nu are autorizatie de functionare, trebuie inchis
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, considera ca un club fara autorizatie de functionare trebuie inchis.

"Incendiu la un club din Capitala! Nu sunt victime, Slava Domnului! Am alertat toate autoritatile responsabile.

Din punctul meu de vedere, in cazul in care un club nu are autorizatie de functionare de la sectorul pe raza caruia se afla, asa cum prevede legea, trebuie inchis. Numai asa va intelege toata lumea ca legile trebuie respectate de toti si ca nu se joaca nimeni cu vietile oamenilor", scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la clubul Bamboo din Capitala. Cladirea s-a prabusit, iar focul inca arde. 41 de victime au fost duse la diverse spitale din Bucuresti. Nu se stie inca daca nu cumva mai exista oameni prinsi in interior si nici cauzele care au dus la izbucnirea focului.

Urmareste LIVE desfasurarea evenimentelor de la Bamboo

Primarul si viceprimarul Sectorului 2 au dezvaluit ca Bamboo nu avea autorizatie de functionare ca unitate de alimentatie publica. Si-a depus dosarul, dar i-a fost respins ca incomplet, iar in noiembrie a fost si amendat.

In plus, Bamboo nu avea nici autorizatie de securitate la incendiu, iar ISU l-a amendat de 5 ori.

Avocatii administratorilor clubului Bamboo sustin, insa, ca acesta avea toate documentele necesare functionarii, conform normelor legale, ca au fost respectate toate reglementarile privind caile de acces si de evacuare si ca toate dotarile in caz de incendiu au fost functionale.

B.B. ...citeste mai departe despre "Firea, despre Bamboo: Daca un club nu are autorizatie de functionare, trebuie inchis" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Firea incendiu Bamboo, #Firea Bamboo inchis , #Stiri Administratie