Firea da aproape 2 milioane de euro din banii bucurestenilor pe Scoala de Vara

Miercuri, 30 Mai 2018, ora 15:47
1324 citiri
Firea da aproape 2 milioane de euro din banii bucurestenilor pe Scoala de Vara
Foto: Arhiva Ziare.com

Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, aflat in subordinea Primariei Capitalei, se pregateste sa organizeze Scoala de Vara, care va costa bucurestenii aproape doua milioane de euro.

Astfel, centrul va contracta servicii de cazare in Neptun, Costinesti, Eforie Nord, Vama Veche si Venus in valoare de 8.256.900 lei (1.778.520 de euro), conform anuntului din Sistemul Informatic Colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice - SICAP.

Initiativa a fost sesizata de cei de la Banii Nostri si a intrat si in atentia consilierului general PNL Ciprian Ciucu.

"2 milioane de euro, bani de distrat tineri pesedisti si alti tineri la mare. Mai mult chiar si decat anul trecut. Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti a fost infiintat de Firea cand a venit la PMB, i-a dat o carca de bani, vreo 4 mil euro si a pus-o directoare pe o tipa fara niciun fel de experienta relevanta, o apropiata de a ei de pe la PSD Ilfov", a scris Ciucu pe Facebook.

Acesta a intrebat internautii ce ar face ei cu doua milioane de euro.

"Ei bine, eu as lua vreo 10 autobuze sau i-as baga in reparatii la RADET... Dar, cel mai bine, i-as baga in infrastructura scolara pentru a reduce riscul de incendii si de a primi autorizatiile necesare de la ISU", a adaugat consilierul.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau cererilor de participare la licitatia din SICAP este 26 iunie.

In vara trecuta, Primaria Capitalei a dat 700.000 de euro din banii bucurestenilor ca sa trimita tinerii gratuit la mare.

Scoala de Vara s-a desfasurat in 2017 in perioada 30 iulie - 10 septembrie. Cazarea pentru 6 nopti si 3 mese pe zi au fost gratuite, fiind asigurate de catre Primarie prin acelasi Centru pentru Tineret al Municipiului Bucuresti (CTMB).

Deocamdata, institutia nu a publicat conditiile de participare pentru noua scoala de vara, insa aici le puteti vedea pe cele din 2017.

A.G. ...citeste mai departe despre "Firea da aproape 2 milioane de euro din banii bucurestenilor pe Scoala de Vara" pe Ziare.com

#Scoala Vara Bucuresti milioane euro , #Stiri Administratie

Curs valutar

1 EUR = 4.9709 RON

0.0017

1 USD = 4.5670 RON

0.0202
  1. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  2. Un expert de la Berkeley anunță prăbușirea Rusiei: SUA îl lovesc pe Putin, tăindu-l de la o resursă americană vitală
  3. Care este stadiul lucrărilor pe Valea Oltului după aproape o săptămână de la închiderea circulației. Anunțul directorului CNAIR FOTO
  4. Cea mai impresionantă autostradă din lume, care surprinde prin lățimea ei. Unde a fost construită și câte benzi are VIDEO
  5. Intră în vigoare noile bilete pentru trenuri metropolitane, valabile în toată țara. "Oferă libertate călătorului"
  6. Noi taxe și impozite în România. Anunț teribil de la un fost secretar de stat al Guvernului: „Nu sunt liniștit pentru 2025"
  7. S-a dat startul licitației pentru execuția unei o noi autostrăzi. Va avea 62 de kilometri și ar trebui să fie gata în 30 de luni FOTO
  8. Al 2-lea ”tigru” al Europei lovit de un șoc economic: 500.000 de români expuși periculos
  9. Situația datoriei publice a României pe termen scurt ne împinge spre catastrofă. Rezervele valutare ale BNR nu fac față împrumuturilor
  10. Putin a infiltrat un cal troian într-un stat NATO: 60 de ani va depinde de Rusia