Firea cere, Consiliul executa urgent: Conducerea RATB a fost revocata, iar o consiliera USL data afara cu scandal

Sambata, 07 Ianuarie 2017, ora 11:02
1445 citiri
Firea cere, Consiliul executa urgent: Conducerea RATB a fost revocata, iar o consiliera USL data afara cu scandal
Foto: Arhiva Ziare.com

La cererea anuntata inca de vineri seara a primarului general, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a adoptat, in sedinta de sambata, un proiect de hotarare care prevede revocarea membrilor Consiliului de Administratie (CA) al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB).

Desi cei sase consilieri USR prezenti la sedinta de Consiliu nu au votat ordinea de zi, acestia au votat, totusi, impotriva demiterii conducerii RATB.

Consilierul Ana Maria Ciceala a declarat ca hotararea propusa de primarul Capitalei nu este legala, intrucat nu au fost prezentate dovezi scrise, ci "sunt doar vorbe".

"Doamna primar nu a pus pe ordinea de zi niciun fel de raport de evaluare a activitatii si a performantei a acestor oameni, administratori ai RATB. Ceea ce ne propune doamna primar, fara sa aduca niciun fel de notificari scrise conducerii RATB, fara nicio evaluare de performanta, in absenta acestor dovezi scrise, sunt doar vorbe", a declarat Ana Ciceala, consilier ...citeste mai departe despre "Firea cere, Consiliul executa urgent: Conducerea RATB a fost revocata, iar o consiliera USL data afara cu scandal" pe Ziare.com

#Firea demite conducere RATB , #Stiri Administratie