Firea a trimis Corpul de Control la RATB si ameninta cu desfacerea contractelor firmelor de salubritate: Cu mine nu e de joaca!

Vineri, 06 Ianuarie 2017, ora 12:56
1556 citiri
Firea a trimis Corpul de Control la RATB si ameninta cu desfacerea contractelor firmelor de salubritate: Cu mine nu e de joaca!
Foto: Ziare.com

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat, vineri, ca a trimis Corpul de Control la RATB, fiind nemultumita de felul in care reprezentantii Regiei au respectat dispozitiile sale.

"Am mai avut o nemultumire - si am reactionat prompt - atat in ceea ce priveste trotuarele, cat si in ceea ce priveste statiile RATB. (...) Nu am fost multumita de cum au respectat dispozitiile mele reprezentantii RATB, lucru pentru care am dispus trimiterea Corpului de Control al primarului general in misiune ad-hoc, azi dimineata, pentru a vedea de ce ceea ce noi am decis ieri nu s-a respectat.

Am spus si am dispus, de asemenea, sa fie chemati angajati de acasa, daca sunt mai multi in concediu. Am dispus scoaterea in trafic a mai multor masini si au scos doar 11 in plus, lucru care nu este in masura sa ne multumeasca. Voi face mai spre seara un raport complet in ce priveste RATB", a spus ea, vineri, dupa Comandamentul de iarna convocat la sediul Politiei Locale.

Joi, la Comandamentul ...citeste mai departe despre "Firea a trimis Corpul de Control la RATB si ameninta cu desfacerea contractelor firmelor de salubritate: Cu mine nu e de joaca!" pe Ziare.com

#Firea Corp Control RATB, #Firea contracte deszapezire Bucuresti, #Firea deszapezire Bucuresti, #deszapezire strazi Bucuresti , #Stiri Administratie