Firea a lansat un nou clip propagandistic, in care se lauda ca a dat 43 de milioane de euro din banii bucurestenilor pe diverse programe sociale (Video)

Marti, 17 Iulie 2018, ora 11:05
954 citiri
Firea a lansat un nou clip propagandistic, in care se lauda ca a dat 43 de milioane de euro din banii bucurestenilor pe diverse programe sociale (Video)
Foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a revenit, marti, cu un nou material video in care face un bilant triumfalist al primilor doi ani de mandat.

Dupa ce a trecut in revista investitiile in infrastructura rutiera si cele in sanatate, ambele ironizate in spatiul public, chiar si de oameni din PSD, precum primarul Sectorului 1 care a transmis ca "lauda de sine nu miroase a bine", Firea ne anunta acum cati bani a dat din fondurile Capitalei pe programe sociale.

Pe langa clipul postat pe Facebook, Primaria Capitalei a transmis si un comunicat Ziare.com, din care aflam ca in 2017 si 2018 Firea a alocat nu mai putin de 43 de milioane de euro unor programe sociale.

"Am initiat programe menite sa incurajeze natalitatea, sa faciliteze integrarea, sa sprijine familiile in intretinerea si educarea categoriilor sociale vizate si sa contribuie la o dezvoltare cat mai echilibrata a familiei. Sumele alocate pana in prezent, de la debutul acestor programe, se ridica la peste 43 de milioane de euro", a transmis Firea.

In clipul de pe Facebook, Firea se lauda ca in ultimii doi ani a acordat o atentie speciala domeniului social, lucru care pana acum nu s-a intamplat:

"Dupa o lunga perioada caracterizata prin lipsa de actiune in acest domeniu si ma refer la domeniul social, in ultimii doi ani a fost acordata o atentie speciala programelor sociale.

La propunerea primarului general (spune Firea despre sine - n.red.), Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat acordarea urmatoarelor stimulente, menite sa ajute categoriile defavorizate, dar si sa incurajeze tinerii sa-si intemeieze familii si sa aduca pe lume copii".

In continuare, edilul a trecut in revista cati bani si pentru ce programe a dat in cei doi ani de mandat:

- Stimulent financiar pentru nou-nascuti in valoare de 2.500 de lei. Suma alocata pana in prezent: 10 milioane de euro

- Stimulent pentru copii cu dizabilitati in valoare de 1.000 de lei/luna. Suma alocata pana in prezent: 8 milioane de euro

- Stimulent pentru integrarea sociala a persoanelor adulte cu dizabilitati in valoare de 500 de lei/luna. Suma alocata pana in prezent: 22 milioane de euro

- Stimulent pentru familii monoparentale in valoare de 1.200 de lei pe luna. Suma alocata pana in prezent: 14.000 de euro

- Stimulent financiar pentru constituirea familiilor, in valoare de 1.500 de lei. Suma alocata pana in prezent: 3 milioane de euro

- Premii pentru performanta scolara, in valoare de 600 de lei si premii p ...citeste mai departe despre "Firea a lansat un nou clip propagandistic, in care se lauda ca a dat 43 de milioane de euro din banii bucurestenilor pe diverse programe sociale (Video)" pe Ziare.com

#Firea bani programe sociale, #Firea bani ajutoare , #Stiri Administratie