Firea a adus un nou manager la Spitalul Colentina. A fost director comercial la Complexul Energetic Hunedoara

Joi, 07 Septembrie 2017, ora 11:55
1231 citiri
Firea a adus un nou manager la Spitalul Colentina. A fost director comercial la Complexul Energetic Hunedoara
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi ca manager interimar al Spitalului Colentina va fi Calin Mircea Laza, care a condus Spitalul Judetean de Urgenta din Deva timp de patru ani.

Dupa ce a demisionat de la Spitalul din Deva, Laza a fost numit director comercial la Complexul Energetic Hunedoara.

"Am avut mai multe intalniri, cateva interviuri si am decis ca managerul interimar al Spitalului Colentina sa fie domnul Laza Mircea, care a fost managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Deva", a spus Firea.

Calin Mircea Laza a condus Spitalul Judetean de Urgenta din Deva din vara anului 2012, fiind sustinut de PNL, si pana in august 2016, cand a demisionat.

Laza a explicat, intr-o scrisoare transmisa presei locale, care au fost motivele pentru care a decis sa isi dea demisia de la conducerea unitatii sanitare.

"Atunci cand nu exista o viziune comuna, cand, cu orice pret, lucrurile se vor a fi schimbate, cand tot ce ieri ai apreciat maine urmeaza a fi blamat, cand barierele respectului fata de semeni sunt trecute cu bocancii, realizezi ca vine un punct... si de la capat. Le multumesc tuturor celor care m-au investit cu incredere si ii sfatuiesc pe toti cei ce isi desfasoara profesiile si munca in cadrul SJU Deva sa continue sa faca acest lucru cu demnitate, in ciuda unor speculatii si incercari de denigrare aparute in spatiul public.

Sa fie mandri de ceea ce au facut si ceea ce vor face, pentru ca doar ceea ce faci ramane in urma ta. In rest... verba volant", si-a motivat Laza demisia.

Ulterior, in luna februarie a acestui an, el a fost numit la conducerea Compartimentului Comercial din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.

Managerul interimar al Spitalului Colentina, Silvi Ifrim, a demisionat, miercuri, primarul Capitalei, Gabriela Firea, spunand ca a acceptat demisia lui Silvi Ifrim, care "poate ca nu a avut disponibilitatea de a dialoga si de a intelege toate tensiunile din spital".

Decizia vine pe fondul scandalului creat dupa demisia medicilor Ionut Gobej si Dorin Bica.

Cei doi neurochirurgi au demisionat, luni, invocand faptul ca, odata cu schimbarea managementului unitatii medicale, in ianuarie 2017, lucrurile au dus spre distrugerea sectiei, in prezent activitatea la neurochirurgie fiind un act de uzura extraordinara.

Ei reclama ca au fost refuzate operatiile a 60 de pacienti cu tumori cerebrale complexe, in conditiile in care in 2017 ar fi urmat sa fie facute 600 de interventii chirurgicale, si c ...citeste mai departe despre "Firea a adus un nou manager la Spitalul Colentina. A fost director comercial la Complexul Energetic Hunedoara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#manager spital Colentina , #Stiri Administratie