Cât de fericit este un român în funcție de jobul pe care-l are. Concluziile unui sondaj

Joi, 19 Mai 2022, ora 17:38
1991 citiri
Cât de fericit este un român în funcție de jobul pe care-l are. Concluziile unui sondaj
7 angajaţi din 10 pun împlinirea profesională pe primul loc FOTO / Unsplash

Fericirea românilor depinde de satisfacţia la job, arată un sondaj realizat de o platformă de recrutare. Astfel că 7 angajaţi din 10 pun împlinirea profesională pe primul loc.

”Provocările din ultimul timp au schimbat priorităţile tuturor, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Anul 2022 a devenit din ce în ce mai mult despre lucrurile şi activităţile care contează şi care, dacă sunt făcute cu pasiune, provoacă schimbări în bine.

Astfel, aproape 70% dintre participanţii la sondajul realizat de platforma de recrutare BestJobs au spus că simt că trăiesc mai intens atunci când sunt împliniţi la job şi în activitatea profesională, mai presus chiar de petrecerea timpului cu cei dragi (48%)”, arată sondajul.

Potrivit sondajului BestJobs, pe lângă împlinirea financiară, nivelul de satisfacţie a angajaţilor la locul de muncă este influenţat în foarte mare măsură de sentimentul că munca lor contează (41%), dar şi de posibilitatea de dezvoltare profesională (18%).

61% dintre respondenţi simt cea mai mare satisfacţie atunci când primesc aprecieri pentru munca pe care o fac, 55% atunci când fac lucrurile cu pasiune şi simt că fac ceea ce le place, dar şi în momentele în care învaţă şi se dezvoltă (39%). Încrederea în propriile competenţe (37%), autonomia şi puterea de decizie (32%), dar şi impactul pe care munca îl are în societate (25%) completează lista motivelor care influenţează nivelul de satisfacţie. ...citeste mai departe despre "Cât de fericit este un român în funcție de jobul pe care-l are. Concluziile unui sondaj" pe Ziare.com

#satisfactie profesionala, #satisfactie loc munca, #satisfactie bani , #Stiri Administratie