Femeia care a impins o tanara in fata metroului a fost retinuta. Incercase sa omoare si o alta tanara

Miercuri, 13 Decembrie 2017, ora 07:14
1670 citiri
Femeia care a impins o tanara in fata metroului a fost retinuta. Incercase sa omoare si o alta tanara
Foto: Realitatea Tv

O femeie suspectata de comiterea crimei de la statia de metrou Dristor a fost prinsa de politisti si este audiata, miercuri dimineata.

In cursul noptii, politisti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti au depistat o femeie in varsta de 36 de ani, ale carei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei cautate si au dus-o la sediul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a anuntat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

"Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-au comis faptele. Multumim tuturor pentru implicarea si spiritul civic manifestat in acest caz. Va asiguram ca fiecare mesaj al dumneavostra a fost analizat si verificat de specialistii institutiei noastre", a transmis Politia Capitalei.

O tanara in varsta de 25 de ani a murit marti seara, in statia de metrou Dristor, dupa ce a cazut in fata unei garnituri de metrou. Conform Politiei, tanara a fost de fapt impinsa de o alta femeie, iar Politia i-a prezentat semnalmentele, cerand sprijin pentru identificarea ei.

Femeia incercase un gest similar in statia Costin Georgian, cu putin timp in urma. Conform Politiei, cea care a fost prima tinta agresiunii a facut reclamatie in jurul orei 20:00. ...citeste mai departe despre "Femeia care a impins o tanara in fata metroului a fost retinuta. Incercase sa omoare si o alta tanara" pe Ziare.com

#crima metrou Dristor femeie retinuta, #femeie impinsa metrou Dristor Costin Georgian , #Stiri Administratie